Očistimo Cerkljansko 2021

MC CMAK Cerkno in društvo tabornikov RAJ Cerkno vabimo vse občanke in občane, da se udeležite čistilne akcije OČISTIMO CERKLJANSKO 2021, ki bo potekala v soboto, 24. 4. 2021 v celotni občini Cerkno.

Akcija bo tokrat morala biti prilagojena vsem omejitvam in ukrepom, povezanim z bojem proti Covidu, zato druženje večjega števila ljudi in pikniki ob koncu akcije ne bodo izvedljivi. A noben vas ne bo ustavil, če si piknik med pobiranjem pripravite sami!

Zato pa vas pozivamo, da se skupaj z družino, dobrim prijateljem, ali sami odpravite na čiščenje bližnje sprehajalne poti, grape, okolice bloka… ni potrebno, da čistimo samo Cerkno, saj je tudi po vaseh, pa ob rekah in potokih, kar dosti odpadkov.

Da pa zadevo malce popestrimo, bomo vse, ki se boste slikali z vrečo pobranih odpadkov in nam poslali sliko, SIMBOLIČNO NAGRADILI!

V Cerknem bomo pred VCC-jem (Večnamenski center Cerkno, Bevkova 22) od 9.00 do 13.00 postavili točko, kjer boste lahko prevzeli brezplačne vrečke in rokavice. Prav tako vam bomo lahko svetovali, kam se lahko odpravite pobirati odpadke in kje lahko pustite vreče, da jih kasneje pobere Komunala Idrija ali mi.
Vreče in rokavice bo možno prevzeti tudi en dan prej, oz. po dogovoru na spodnji kontakt.

Za vse dodatne informacije spremljajte našo FB stran in FB stran RAJ Cerkno, na voljo pa smo vam tudi na: cmak2@siol.net
in 051-253-220 (Sebastjan).

Dogodek poteka v organizaciji MC CMAK Cerkno in društva tabornikov RAJ Cerkno. 

,