Kje smo?

Cerkljanski mladinski alternativni klub se po padcu Tinčkove bajte na Bevkovi 11, trenutno nahaja v Večnamenskem centru Cerkno (VCC), na Bevkovi ulici 22, v neposredni bližini CŠOD in OŠ Cerkno.

In kako do nas?

PO KOPNEM:

Iz smeri Idrija oz. Tolmin: ko se po Goriški cesti pripeljete do križišča ob gasilskem domu, tam zavijete levo v smeri CENTER. Po Bevkovi ulici se peljete še 100 metrov, kmalu boste na levi zagledali veliko oker stavbo, in glej ga zlomka, C.M.A.K. je tu noter.

Iz smeri Železniki: ob prečkanju table CERKNO se še vedno peljete naravnost po Cvetkovi ulici. Ko prispete na Glavni trg, se peljete naravnost po Bevkovi ulici, in skozi križišče, vse dokler ne pripeljete mimo vrtca: na desni strani se nahaja C.M.A.K.

Iz smeri Škofja Loka: ko prispete do prvega križišča, tam zavijete levo (in ne desno) oz. nadaljujete pot po Gorenjski cesti, vse dokler ne pridete do naslednjega križišča – tam zavijete desno v smeri CENTER. Po Bevkovi ulici se peljete še 100 metrov, kmalu boste na levi zagledali veliko oker stavbo, kjer se na nahaja C.M.A.K.

PO VODI:

Na sotočju reke Idrijce in Cerknice zaplujete po slednji navzgor proti Cerknemu. Ko prispete do sotočja Cerknice in Zapoške, tam privežete svoje plovilo in se čez travnik na levem bregu podate naravnost proti C.M.A.K.-u.

PO ZRAKU:

Ko se nahajate nad Cerknim, skočite iz zrakoplova in s padalom poskušate pristati na travniku ob sotočju rek Cerknica in Zapoška. Od tam se prek travnika podate proti severu in po 50 metrih ste v C.M.A.K.-u.