Sodeluj!

Mladinski center C.M.A.K. k sodelovanju vabi vse mlade v starosti od 15 do 29 let, ki si želijo pridobiti nove izkušnje na področjih organizacije dogodkov, vodenja projektov, tehnične administracije, grafičnega oblikovanja, video in avdio produkcije, ozvočevanja glasbenih in drugih dogodkov ter odnosov z mediji.

Skratka, če bi bil/-a rad/-a del zgodbe Cerkljanskega mladinskega alternativnega kluba oz. košček mozaika mladinske ustvarjalnosti, potem se nam pridruži! Prepričani smo, da boš s svojimi idejami, pobudami, razmišljanji, željami in pridnimi rokami vsekakor pomembno poglavje te zgodbe. Če te zanima fotografija ali pa video produkcija, lahko skrbiš za video in foto dokumentiranje dogodkov in posebnih trenutkov v C.M.A.K-u. Če te zanima glasba, se lahko pridružiš tukajšnjim glasbenim producentom – vsekakor bodo zate imeli koristne nasvete in napotke, preko katerimi boš lahko plavala/-a v reki svoje ustvarjalnosti. Bi rad/-a spoznal/-a skrivnosti zvoka? Nič lažjega, pridruži se nam in kot tonski/-a tehnik/-ca pomagaj nastopajočim in publiki k čim boljšemu izkustvu koncerta ali kakega drugega dogodka. Si bolj organizacijski tip človeka? Pridi in z našo pomočjo začni organizirati dogodke po svoji želji. Kaj pa grafično oblikovanje in likovna umetnost? Tvoje sveže ideje in pristopi bodo vsekakor zelo koristni, izdelke kot so na primer plakati in letaki pa bo videlo mnogo ljudi. Ako svoja razmišljanja rad/-a deliš z drugimi, najsi bo to preko pisane ali govorjene besede, sta tu zate publikacija Informator in radijska oddaja AlterIca, preko katerih bo tvoj glas dosegel ljudi, ki jih drugače morebiti ne bi.  Še kaj? Seveda! Le ti si postavljaš meje svoje ustvarjalnosti.

Zavedamo se, da je potrebno zbrati kar veliko poguma, da se pridružiš skupini, ki na videz deluje zaprto. A naj te to ne ustavi! Mnogi tvoji vrstniki in vrstnice so se aktivnostim mladinskega centra že pridružili in jih izvajali. Seveda so najprej morali zbrati pogum, a to je moral narediti vsakdo od nas, in verjemi, potem je vse lažje. Izkušnje nam tudi pripovedujejo, da je to veliko lažje narediti v sodelovanju s prijatelji in prijateljicami. Zatorej, zakaj jih ne bi povabil/-a zraven? Poleg tega pa se ti v C.M.A.K-u ponuja možnost opravljanja obveznih izbirnih vsebin – zakaj torej te priložnosti ne izkoristiti in združiti prijetno s koristnim?

Vedi, da si pomemben del družbe v kateri živiš. Z aktivnim članstvom pa lahko ta del še povečaš. Kontaktiraj nas preko facebook strani (MC C.M.A.K. Cerkno), e-maila cmak2@siol.net, telefonske številke 051-253-220, ali pa koga od nas na ulici preprosto pocukaj za rokav.