Članstvo

V C.M.A.K. se lahko včlanite na čisto preprost način. Vse kar je potrebno storiti je, da se v času uradnih ur zglasite v naši pisarni, kjer izpolnete pristopno izjavo. To pa je tudi to. Simpl kot pasulj.

Včlani se lahko vsakdo, ne glede na kulturo, barvo kože, spol, starost, narodnostno ali etnično poreklo, jezik, gmotni ali družbeni položaj, življenjski stil, spolno, politično ali versko usmerjenost, socialni izvor, zmanjšane duševne ali telesne sposobnosti ali na kakšne druge okoliščine. Pogoj je le, da oseba, ki se želi včlaniti, spoštuje drugačnost ostalih v družbi, jo poskuša razumeti, predvsem pa, da je do te drugačnosti strpna.

In kakšne so prednosti članstva v C.M.A.K-u? Člani in članice C.M.A.K.-a imajo precejšen popust (do 30%) pri obisku plačljivih dogodkov, ki jih organizira C.M.A.K., kot so plačljive delavnice, vadba aerobike, … Prav tako imajo večji oz. bolj obširen dostop do informacij o dogodkih in prireditvah, ki potekajo v organizaciji mladinskega centra, avtomatično – ako to seveda želijo – pa so tudi dodani na C.M.A.K.-ovo e-mailing listo, preko katere obveščamo o raznih prireditvah, razpisih in podobnem.