Namenite del dohodnine C.M.A.K.-u

Še do konca leta lahko Cerkljanskemu alternativnemu mladinskemu klubu namenite del vaše dohodnine (največ 0,5 %) za leto 2018. Donacija za vas ne predstavlja stroška, saj gre ta del dohodnine sicer neposredno v državno blagajno. Z donacijo boste pripomogli k C.M.A.K.-ovemu delovanju, za kar se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo.
Obrazec lahko izpolnite in oddate preko sistema E-davki (obrazec Doh-Don). Če ga ne uporabljate, potem ga lahko pošljete po pošti ali osebno dostavite Finančnem uradu Nova Gorica (Ulica Gradnikove brigade 2, 5000 Nova Gorica), vendar najkasneje do 31. 12. 2018.
Obrazec je na voljo tukaj.

Davčna številka Cerkljanskega mladinskega alternativnega kluba je SI25024515.

Če ste obrazec poslali na FURS že v preteklih letih, potem ga ni potrebno pošiljati še enkrat, saj je namenitev dela dohodnine kot donacije za C.M.A.K. pri davčnih organih že zabeležena in bo upoštevana tudi pri dohodnini za leto 2018. Podatki o donaciji in prejemniku se nahajajo na vsakoletnem Informativnem izračunu dohodnine pod delom “Obrazložitve”. Če je tam kot prejemnik že zapisan C.M.A.K., potem imate donacijo zanj že urejeno. Več informacij dobite tukajle

,