CMAKoncert: Samuel Blues / Miha Erič

Orglice. Kitara. Glas in (tudi) stas. Miha Erič in Samuel Blues.

Z njima bomo ”zabluzili” 29.12. v kulturnem domu ”ZORA” v Ravnah pri Cerknem, na zadnjem iz cikla CMAKoncertov letnik dva nič dva ena. Predstavila se bosta v kantavtorski maniri, skupaj pa zagodla tudi kakšno iz njunega skupnega albuma ”Transformator”.

Samuel Blues je zagotovo eden najvidnešjih predstavnikov svoje zvrsti na domači sceni, ki je znan po svojevrstnem stilu, surovi in globoki hipnotični muziki ter raskavem glasu.
Vse pesmi napiše in posname sam v svoji domači sobi. Snema analogno, na magnetni trak za štiri zvokovne sledi (4-track), ”po domače” z lo-fi tehniko. Do sedaj je izdal 7 albumov, zadnjega ”Triglavski Narodni Pank” letos poleti.

https://samuel13.bandcamp.com/ 

Miha Erič je glasbenik, likovnik in fotr. Svoje glasbene inspiracije izraža z ustno harmoniko, lap steel kitaro in tolkali, katerih zvoke obogati še z močnim vokalom. Je stara duša, zbiratelj starin in vsi tisti, ki poznate njegove komade veste, da tudi odličen pisec besedil. Sodeluje (in je sodeloval) s številnimi glasbeniki v Sloveniji in tujini.

https://miha-eric-art.com/

Vstop prost, zaželjen prostovoljni prispevek.

Dogodek bo izveden upoštevajoč trenutne veljavne epidemiološke ukrepe.