Smoke In: Fresh Edition

Prvič v letošnjem letu se bodo v CMAK-u, 24. 4. ponovno tresle stene pod tech-house, house in techno ritmi. Tokrat v goste prihajajo Gregor Striker, Michael Schorix in Lexo. Domače barve Smoke In Crew-a pa bosta branila: De-Lima in Anything with Flavour. Začetek ob 22h.

DJs:

– GREGOR STRIKER (Second Music)
Gregor Striker je glasbeni producent in DJ iz Maribora. Prve korake je delal na področju progressive house glasbe, kasneje pa je začel hoditi po poti techna. Njegovi seti nikoli niso dolgočasni, saj iz različnih zvrsti in trekov vsakič naredi novo zgodbo. Trenutno se osredotoča na produkcijo, zato tudi večino svojega časa preživi v studiu.
https://www.facebook.com/gregstriker.si?ref=hl
https://soundcloud.com/gregor-striker

– MICHAEL SCHORIX (Second Music, Futura)
Michael Schorix oz. Miha Šori se je z elektroniko prvič spoznal kakšno desetletje nazaj. Lahko rečemo, da je šlo za ljubezen na prvi posluh, saj si je kmalu priskrbel prvo studijsko opremo. V skladu s svojim karakterjem in s pomočjo svoje volje, se je zadeve lotil celostno, saj se je, poleg glasbenega ustvarjanja, lotil tudi organizacije in promocije dogodkov pod lastno blagovno znamko Futura. Poleg produkcije in nastopanja trenutno dela na lastni založbi, ter se že ozira za nastopi in sodelovanji onkraj meja Slovenije.
https://www.facebook.com/michael.schorix
https://soundcloud.com/michael-schorix

– DE-LIMA (Smoke in Crew)
https://www.facebook.com/pages/De-Lima-DJ-Producer/149200498474615?ref=tn_tnmn
https://soundcloud.com/de-lima

– ANYTHING WITH FLAVOUR (Smoke in Crew)
https://www.facebook.com/AnythingWithFlavour
https://soundcloud.com/lucas-flash

– LEXO
https://www.facebook.com/wlexo
https://soundcloud.com/lexo_w

GET READY TO BE SMOKED IN. 🙂