SHE ROCKS: za več glasbenic v rocku, punku in metalu v Sloveniji

She rocks je projekt za vse rokerice po duši. Pa tudi pankerice, metalke in vse vmes.

Tudi sama igram bas in pojem v bendu Rukola, ves ta čas pa pogrešam več žensk na tej sceni v Sloveniji. Zato bi jih rada poiskala, izbezala iz sob, omar, garaž in povabila, da se srečamo in spoznamo. Rada bi, da se učimo ena od druge in da ustvarimo skupnost.

Rada bi spodbudila nastanek bendov in omogočila tistim, ki bi rade igrale in ne najdejo somišljenic in somišljenikov za bend, da bodo zdaj vedele, da obstaja točka, kamor se lahko obrnejo in ki je namenjena prav njim.

Zato sta nastala spletna stran in forum SHE ROCKShttps://sherocksslovenia.wordpress.com/. Da bi se glasbenice v Sloveniji lahko na enem mestu povezale, da bi se združile in začele pogovarjati. Da bi skupaj delale glasbo in da bi nastali ženski bendi in bendi z ženskami za instrumenti! Rada bi tudi navdušila katero, da bi se začela učiti igrati, da bi vsaj poskusila ustvarjati in da bi postala AKTIVNA v glasbi, ki jo rada posluša.

V Mariboru, mojem domačem okolju, so se marca začeli ženski jam sessioni enkrat na mesec, naslednji bo 12. aprila 2015 ob 16. uri. Kraj: Dvorana Gustaf Pekarna Maribor.

Vem, da obstajajo v Mariboru in okolici ženske in punce, ki igrajo in jih zanima rock glasba, pa jih ne poznam. Zato prosim, da razširite novico in da tale informacija doseže čim več glasbenic in tistih, ki bi to rade postale!

Vse zainteresirane za sodelovanje naj se javijo pri meni na e-mail lea1991@gmail.com, na številki 051-845-151 ali me poiščejo na Facebooku in mi pišejo tam, če jim je tako lažje.

Če imate prijateljico, sestro, učenko, znanko ali neznanko, ki bi jo zanimalo – prosim, pošljite ji to sporočilo in vabilo v priponki.
Če lahko, objavite to besedilo na šoli ali v klubu.

Če se spomnite koga, ki bi ga zanimalo ali bi mi lahko pomagal – povejte mi zanje, pa jih bom poiskala sama.

HVALA, da mi pomagate ustvariti nekaj dobrega.

Lea Dvoršak
051845151
lea1991@gmail.com
https://rukolaband.wordpress.com/