Razpis za sodelovanje na SubArtovem festivalu kratkega filma – TEDEN MLADIH 2015

V KUD-u SubArt v sklopu projekta Kinofobia iščejo najbolj nore, odbite, aktualne, družbenokritične, politične, eksperimentalne, dokumentarne, poučne, umetniške, animirane, glasbene, športne, zabavne in čim bolj raznolike kratke filme, ki jih bodo 2. teden v maju v sklopu Tedna Mladih 2015 predvajali v Vovkovem vrtu v Kranju.

K sodelovanju vabijo mlade, stare, profesionalce, amaterje in vse vmes, še posebej pa bodo veseli Kranjčanov. Pogoja za sodelovanje na razpisu sta oddan film s kratkim opisom v fizični ali elektronski obliki in podpisana izjava o avtorstvu. Rok za oddajo je 6. marca, izbrane avtorje pa bodo obvestili do 16. marca.

Filme s kratkim opisom in podpisane izjave o avtorstvu pošljite na subart.kud@gmail.com ali KUD SubArt, Ulica Lojzeta Hrovata 6, 4000 Kranj, in v zadevo ali na kuverto pripišite “Prijava na SubArtov festival kratkega filma”. Filme lahko tudi obsebno oddate na katerem koli dogodku v prostorih Trainstation Squata.

Prijavitelje opozarjajo, da bodo filmi, ki spodbujajo sovraštvo ali nestrpnost brezpogojno odstranjeni iz izbora!

Kratke filme, ki se ne bodo uvrstili na SubArtov festival kratkega filma v sklopu Tedna Mladih 2015, bodo v sklopu projekta Kinofobia predvajali na enem od rednih filmskih večerov v prostorih Trainstation Squata.