Podpri Mladinski center C.M.A.K.!

Cerkljanski mladinski alternativni klub potrebuje tvojo podporo!

Kako lahko pomagaš?

1) Podari C.M.A.K.-u del dohodnine

Cerkljanskemu mladinskemu alternativnemu klubu lahko podariš del svoje dohodnine (po novem največ 1%) za tekoče leto. Donacija zate ne predstavlja stroška, saj gre ta del dohodnine sicer neposredno v državno blagajno. Z donacijo boš pripomogel/la k nadaljnemu delovanju MC C.M.A.K. Cerkno, za kar se ti že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Obrazec lahko izpolniš in oddaš prek sistema E-davki (obrazec Doh-Don). Če sistema ne uporabljaš, obrazec lahko pošlješ po pošti ali ga osebno dostaviš Finančnem uradu Nova Gorica (Ulica Gradnikove brigade 2, 5000 Nova Gorica) najkasneje do 31. 12.2021 za tekoče leto.

Skoraj povsem izpolnjen obrazec (PDF) je na voljo tukaj (potrebno je vpisati še vaše podatke in odstotek).
Neizpolnjen pa tukaj.
Zelo podrobna uradna navodila najdeš tukaj.

Davčna številka Cerkljanskega mladinskega alternativnega kluba je 25024515.

Če si obrazec poslal/a FURS-u že v preteklih letih, potem ga ni potrebno pošiljati še enkrat, saj je namenitev dela dohodnine kot donacije za mladinski center C.M.A.K. pri davčnih organih že zabeležena in bo upoštevana tudi pri dohodnini za leto 2020. Podatki o donaciji in prejemniku se nahajajo na vsakoletnem Informativnem izračunu dohodnine pod delom “Obrazložitve”. Če je tam kot prejemnik že zapisan C.M.A.K., potem imaš donacijo zanj že urejeno. Več informacij dobiš tukaj.

2) Finančno podpri program in aktivnosti, ki jih izvajamo, ter boj za pridobitev trajnih in ustreznih prostorov za mladinske dejavnosti C.M.A.K.-a in mladih ustvarjalk/cev v Cerknem

Z vašo finančno podporo bomo lažje nadaljeval dolgoletni, na prostovoljnem delu temelječi boj za zagotovitev ustreznih in trajnih prostorov za mladinske dejavnosti C.M.A.K.-a in mladih ustvarjalk/cev v Cerknem, pomagali pa nam boste tudi pri organizaciji raznoraznih umetniških, kulturnih in izobraževalnih dogodkov za otroke in mladostnike. Vsak, tudi skromen prispevek šteje!

a) Paypal donacija

Naše programe lahko podprete z nakazilom preko Paypal-a. Enostavno kliknite na spodnji gumb in izberite znesek, ki ga želite nakazati.

Če povezava ne deluje, klikni tukaj.

b) Donacija direktno na TRR

Svoj prispevek lahko CMAK-u nakažeš na:

Transakcijski račun: SI56 0475 2000 0436 259

Ime in uradni naslov društva:

Cerkljanski mladinski alternativni klub,
Močnikova 1,
5282 Cerkno

Namen: Donacija