Klubski maraton 2014 s Koala Voice in 12

FB_cover_4_786x295

V sklopu Klubskega maratona Radia Študent bomo v MC C.M.A.K. gostili indie-rock mladež iz Zasavja, ki sliši na ime KOALA VOICE in 12, hipnagogičnega lo-fi kantavtorja v novi čudni maniri. Več o turneji na spletni strani Klubskega maratona.

KOALA VOICE

Zasavski omladinci Koala Voice so se ob razvejanem glasbenem miljeju odločili, da svojo lastno muziko suvereno in skoraj prav nesramno postavijo na popoidno križišče med rockom, discom in trendovskimi indie strujanji. V tem zlahka klišejskem glasbenem okolju jim uspeva ustvarjati glasbo, ki je prepoznavno njihova in kot taka nabrita ter mladostniško zaletava, prešpikana z nekaj poletne romantike in obilico hitoidnih rifov. Njihove ambicije so očitne, prav tako pa tudi talent za njihovo realizacijo. Zmaga na Špil ligi 2014 ter uvrstitev na letošnji Klubski maraton se zdita predvidljiva pot zasedbe, katere refrene si skorajda sumljivo hitro pričnete mrmrati tudi sami.

Člani:
Manca Trampuš – vokal, kitara
Domen Don Holc – kitara
Miha Prašnikar – bobni, back vokal
Tilen Prašnikar – bas
Kontakt/Povezave:

 

12
Sodobni trubadur iz domače spalnice, ki z minimalnimi sredstvi ustvarja hipnagogično konfuzijo sodobnih folkerskih pristopov, potopljenih v globoke plasti reverba in ostalih zvočnih efektov. Zamegljena atmosferičnost njegove glasbe na trenutke razkrije talent za pisanje sladkobnih pop pesmi, ki pa se hitro razblini v bolj abstraktnih zvočnih krajinah. Razpuščeno pesemsko ogrodje njegovih kompozicij se zdi prepuščeno trenutnemu navdihu avtorja, gledano od daleč, skozi mavrična psihedelična očala, pa ustvarja prepoznavno zvočno podobo mutirane pop glasbe v izraziti lo-fi maniri. Nova čudna Slovenija se končno odpravlja na osvajalski pohod.

Člani:
Miha Robida – kitara, vokal, efekti
Kontakt/Povezave: