Dan odprtih vrat

Dan odprtih vrat

Sobota, 28. 3. 2015, od 9h do 20h

Cerkljanski mladinski alternativni klub oz Center mladinske alternativne kulture, bolje poznan kot mladinski center C.M.A.K. je svojo pot pričel leta 1997.  Po začetkih, ko je deloval v cerkljanskem kulturnem domu, današnji Občini Cerkno in pošti, se je preselil v stavbo bivšega dijaškega doma, današnjega večnamenskega centra. S pridobitvijo teh prostorov je dejavnost skozi leta močno razširil ter se v Cerknem in okolici uveljavil kot mladinsko prizorišče s kakovostnim programom.
Po preselitvi v Tinčkovo bajto leta 2006 je cerkljanski mladinski center odprl novo poglavje, saj se je takrat okrog njega aktivirala skupina lokalnih mladih, ki je program napram leta prej še nadgradila.
Tako naj bi se v 588 znakih brez presledkov glasila dosedajšnja zgodovina kluba. A čeprav radi obujamo spomine na vse dogodke in doživetja, ki smo jih doživeli v teh letih, se osredotočamo tudi na prihodnost ne samo kluba, ampak tudi vedno bolj pereče mladinske problematike v naši občini.
S tem namenom na zadnjo soboto marca odpiramo vrata vsem zainteresiranim posameznikom in posameznicam, mladim in starejšim, ki se želijo spoznati z našim delovanjem ali pa zgolj pokukati v prostore mladinskega centra.
Več naših aktivnih članic in članov vas bo z veseljem popeljalo skozi prostore, v katerih delujemo in vam predstavilo naše dejavnosti. Predvsem pa se želimo z vami ob čaju pogovoriti o mladinski problematiki na Cerkljanskem. Zelo bomo veseli vaših pogledov na to temo. Poleg pogovorov pa boste lahko z nami zaigrali partijo šaha ali igre Človek ne jezi se, si ogledali razstavo Nade Žgank ali pa filme cmaKino produkcije. Če pa se bolj glasbene sorte, pa se lahko spoznate tudi z Dj-anjem.
Prav tako smo za ta dan v naše prostore povabili župana ter občinske svetnike in svetnice. Odzive večine še čakamo.

,