7. tabor Karajžewc bo kmalu tu

sawa_netEvola, če zvečer pogledate v nebo, boste videli, da luna sveti pod pravim kotom, tako da objavljamo celoten program letošnjega tabora Karajžewc. Program bo pester in zanimiv, zato smo prepričani, da se bo za vsako oz. vsakega izmed vas dobilo kaj zanimivega.

Seveda priporočamo tudi čitanje daljše oz. bolj obsežne različice, ki se nahaja takoj pod sporedom na zgoraj objavljeni povezavi. V omenjenem opisu programa dobite informacije glede prijavnin in obsega karajžnih delavnic. Vstopnina na koncertna večera je sledeča: 6 € na dan petka, 8 € na dan sobote, 12 € pa za oba dni. Kampiranje je brezplačno, seveda pa vas tu pozivamo, da ste odgovorni do okolice in življenja okoli vas.

Vabimo pa vas tudi k okušanju glasbe – predvajalnik je na desni strani tega spletišča, pa tudi na dnu te novice -, ki bo na Karajžewcu popestrila petkov in sobotni večer.

V kolikor informacij, ki jih iščete, tam ne dobite, pokličite našo Tjašo na 041-233-572 ali pa nam pišite na i-mejl naslov cmak2[afna]siol[pika]net.

Seveda je udeležba na taboru na lastno odgovornost! Ne pozabite na primerno opremo: kakšen dodaten kos oblačila in primerne obutve vsekakor ne bo odveč, glede na to, da tabor poteka na prostem in bo lahko v večernih urah tudi malce mraz. Vas pa v isti sapi pozivamo, da iščete alternativne načine prevoza: ne prihajajte vsak/-a s svojim avtom, ampak se pozanimajte, kdo od vaših prijateljev/-ic še gre in se v čim večih pripeljite skupaj.

Prav tako si v primeru dežja pridržujemo pravico do spremembe tako lokacije kot tudi programa! Zato le sledite novicam na tej spletni strani; če bo prišlo do sprememb (v to dvomimo!), bo to vsekakor pravočasno objavljeno.

Se vidimo kmalu.