22. obletnica CMAK -a: Seul Océan / Protype

16. 2. 2019 ob 21h

Ja, v MC C.M.A.K. Cerkno jih pihnemo 22, svečk na torti namreč. Že toliko let cerkljanska mladež prostovoljno KLjUBuje luknjam v strehi in s pestrim programom “flika” družbene, kulturne in ostale luknje cerkljanskega kotla.

Za dvaindvajset let nam bosta zaigrali dve domači zasedbi, Rovtarji Seul Océan, ki osvajajo z novim, prvim albumom “Je Fais Revivre” in hribovski Primorci PROTYPE, na svojem sploh prvem koncertu!

Na mnoge!

Seul Océan
Kvartet, ki obratuje od leta 2014 in prideluje izključno inštrumentalne plodove. Po tajni frankofonski metodi so uglasbili svojevrsten zliv post-rocka, metala ter progresive, ki seže od prijetnih občutkov zasanjanosti do epskega nažiganja kitar. Novembra 2018 so izdali prvenec Je Fais Revivre, ki je utrdil njihovo mesto na slovenski glasbeni sceni.

https://seuloc-an.bandcamp.com/album/je-fais-revivrehttps://www.youtube.com/watch?v=R5EZgJRdEpIhttps://www.youtube.com/watch?v=CzqRWkwiFtg

PROTYPE
Čisto sveža zasedba, ki se bo v C.M.A.K. – u oh in sploh prvič pojavila na odru. Prisegajo na samosvojo zmešanico nu-groove-sludge-metala, v besedilh pa po zobeh vlačijo politike in razmišljajo o stanju ter posledicah današnje potrošniške družbe. Pazi to – bas igra Kekec, na poskok zagotovljen!

https://soundcloud.com/gregor-bizjak/zero-zone-beaten-by-the-law?fbclid=IwAR3QPQNzM4Di5_PEq9guSTo0xdbAv83H42dA5t9aN239CXGYeiTGNT–5do

,