14. Tabor Karajžewc uspešen

Štirinajsta izvedba tabora Karajžewc je pod streho. Bilo je tudi drugo leto, ko so nad nami viseli vladni ukrepi, zaradi česar je bil termin tabora dolgo pod vprašajem, poleg tega pa so omenjeni ukrepi organizacijo v marsičem otežili. A smo se potrudili in tabor izvedli v čimbolj takšni maniri, da se vi, dragi obiskovalci in obiskovalke, niste počutili omejeno. Skratka, bilo nam je čudovito in nadejamo se, da je bilo lepo tudi vam.

Ob tej priliki se še enkrat zahvaljujemo vsem prostovoljkam in prostovoljcem, mentoricam in mentorjem, predavateljicam in predavateljem ter glasbenicam in glasbenikom za soustvarjanje letošnjega programa. Hvala tudi vsem obiskovalkam in obiskovalcem, ki ste nas tako ali drugače podprli in omogočili, da se bo tabor Karajžewc odvijal tudi v prihodnje. Posebna in srčna zahvala pa seveda gre Ivanu Lapanji, karajžnemu sosedu, ki že 12 let stoji za nami in nam za potrebe tabora brez posebnih pogojev odstopi svoj travnik na tej čudoviti lokaciji ob reki Idrijci.

Za obujanje lepih spominov smo tudi letos izbrali nekaj deset fotografij, ki sta jih posnela Nina Domnik in Matjaž Peternelj. Ogledate si jih lahko pod zavihkom “Foto –> 14. tabor Karajžewc” oz. s klikom na to povezavo.

Se vidimo previdoma čez 12 lun. Do takrat pa uživajte življenje in imejte se radi.