Vidjana Vrenjak / razstava mandal

 

Mandala

Mandala je  ključ do povezave, do resnične sreče.

Rečejo ji tudi roža življenja in je stara približno 6000 let. Simbol, krog izhaja iz narave in se povezuje s središčem.

Je premik v smeri osebne povezave, za delo na sebi. Pomaga pri osebnem zrelostnem procesu, koncentraciji, zaščiti in zdravljenju.

Pomaga duši, da spregovori in se odpre sprejemanju stvari takšnih, kot so.

Kot terapevtski pripomoček bioterapevtke ima še večjo moč. Dosedanje življenje dobiva novo perspektivo, ki je širša, bolj odprta in pomembna za vsakega posameznika posebej.

Zdravi in harmonizira in prodre v vse skrite kotičke osebnosti. Prebuja nove občutke, da življenje spet dobiva smisel in red.

 

Vidjana je bioterapevtka in zdraviteljica človeške narave. Že od leta 2004 deluje in pomaga ljudem – predvsem ženskam, ki zaradi podrejenosti položaja in razdajanja za družino ne morejo živeti svojega življenja tako kot bi same želele.

Žena, mama je bistvo družine, ki notranje zadovoljstvo širi na vse okoli sebe doma in zunaj doma. Nesrečne imajo razne težave, ki se stopnjujejo.

Vidjana pravi: »Vse je premagljivo, zato nevednost ni opravičilo. Pridite in s skupnimi močmi nam bo uspelo. Sem opora in dodatna moč, dokler sem potrebna.

Tisti, ki smo prišli  od  drugod, smo poslani z namenom , da pomagamo. Sedaj je pravi čas! V galeriji Križišče bom po želji razložila postopek dela, kako zdravim.«

 

Odprtje razstave bo 21. aprila  ob 17. uri v galeriji  Križišče C.M.A.K.-a v Cerknem.

Razstava bo odprta ob delovnikih od 16. do 19. ure, v soboto od 9. do 12. ure, do vključno 4.maja.

Če bi si radi ogledali razstavo kadar galerija ni odprta se lahko dogovorite z Vidjano na tel. 031 768 928

 

Srčno vabljeni!

Logoti