Mladi v Križišču, Cerkno 2019

Natečaj za dijake in študente

Kaj: Samostojna ali skupinska razstava v galeriji Križišče.
Kje: Mladinski center C.M.A.K. Cerkno.
Namenjen: vsem mladim od 15. do 30. leta starosti.
Rok za prijavo: 31. marec 2019

Mladinski center C.M.A.K. Cerkno vabi dijake in študente k sodelovanju na natečaju Mladi v Križišču – javnem razpisu za projekt mladega umetnika ali umetnice (do 30. leta starosti) na področju vizualne umetnosti (slikarstvo, ilustracija, grafika, kolaž, fotografija, kiparstvo, instalacija, video, performans, knjiga umetnika, foto knjiga, plakat …).
Namen razpisa Mladi v Križišču je, da mladim ustvarjalcem omogoči predstavitev v galeriji, kjer se spoznajo z organizacijo in izvedbo razstave. Izbranim prijaviteljem bomo omogočili strokovno (izbor del, postavitev razstave, oblikovanje plakata in letaka) in tehnično pomoč (orodje, oprema), predstavitev in promocijo v medijih ter kritje potnih stroškov in otvoritvene pogostite.
Izbrali bomo projekte, ki se bodo v letu 2019 predstavili s samostojno ali skupinsko razstavo v galeriji Križišče Mladinskega centra C.M.A.K. Cerkno. Na razpis se lahko prijavi en sam avtor ali več avtorjev skupaj. Pri izbiri bomo upoštevali izrazno in vsebinsko izvirnost.

Prijava naj vsebuje:

  • ime in priimek, leto rojstva, kraj bivanja avtorja,
  • kontakt avtorja (elektronska pošta, poštni naslov ali telefon),
  • kratek življenjepis ali izjava avtorja o sebi in svojem delu,
  • kratek opis projekta, ki vključuje okvirne tehnične zahteve in največ deset fotografij vašega dosedanjega dela (ne pošiljajte originalnih del)

Prijave sprejemamo na naslov:
cmak2@siol.net (Zadeva: Mladi v Križišču) ali:
Cerkljanski mladinski alternativni klub
Natečaj Mladi v Križišču
Bevkova ulica 11
5282 Cerkno


Več informacij na cmak2@siol.net ali 031 428 796 (Mateja)

,