Klubki maraton Radia Študent 2018

6. 10. 2018 ob 22h

Klubski maraton Radia Študent – najmladostnejša in najbolj nora koncertna turneja na domačih tleh letos že osemnajstič razpira preseke alternativne klubske infrastrukture in nove domače ustvarjalnosti, v MC C.M.A.K. Cerknose tokrat predstavljajo Maskardh & China_traffic.

Maskardh
Crossover mrtvaški vod od vsepovsod
Za vratolom na letošnjem Klubskem maratonu skrbi peterka v prestolnici nastanjenih crossover death metal tehničarjev od vsepovsod. Fantje, ki so svojo predanost temni strani v preteklosti prakticirali v raznih lokalnih zasedbah, z Maskardh dionizično stopajo na področje sodobnih satanalij. Veseljaška mrtvaška procesija fanboyev neoklasične glasbe z afiniteto do schranza in vseh odtenkov metalskih groovov za novo generacijo dolgolascev in dolgolask.

China_traffic
Bistra kamniška indie mladež

Rdečelične zastavonoše mladostno vihravega indie pesmopisja prihajajo iz garaž pod Kamniško-Savinjskimi Alpami. S preprostim receptom spevnih komadov, empatičnih tekstov in udarnih nastopov v duhu preteklih maratoncev We Can’t Sleep at Night, Barely Modern in Blue Town’s Radio se kamniška trojica odpravlja na vijugasto, kot pekinški promet nepredvidljivo ekspedicijo osvajanja domačih klubov in frekvenc.

Kompilacija Klubskega maratona
https://zars.bandcamp.com/album/klubski-maraton-2018

VSTOP PROST !