Jegulja / Nemeček / Disdrug | Memorial 2018

♫ Festival “In Memoriam prof. Peter Hafner” #10 ♫
☛ 2. 5. – 11. 5. 2018 – Škofja Loka, Kranj, Cerkno

MC C.M.A.K. Cerkno in Festival “In Memoriam prof. Peter Hafner” ob praznovanju desete obletnice predstavljata \\ JEGULJA, NEMEČEK, DISDRUG //

Jegulja je domača stonerska atrakcija, ki žge inštrumentalno mešanico temačnega post-metala, z odvodi psihedelije, progresive, sludga, rocka in eksperimentalne godbe. Trio se uspešno izogiba vsem ribiškim mrežam in trnkom in glasbo ustvarja po svoje, brez vsakršnih slogovnih in žanrskih omejitev. Vsekakor skupina, ki je ne gre zamuditi, saj ponuja polnokrvno dozo udarnega rocka brez predsodkov.

https://www.youtube.com/watch?v=4Kg3sD-kiuI ?
♪ https://jegulja.bandcamp.com/releases ♪

Nemeček prihajajo iz Zagreba in igrajo hrupno glasbo, za katero se vam bo zdelo, da ste jo že nekje slišali. Če ste ali pa niste, mogočni bobni, težke bas linije ter kitara iz distorziranega psihedeličnega blata so vsekakor prepričali ljubitelje tovrstnih muzik v regiji.

https://www.youtube.com/watch?v=ddw_elUE6js ?
♪ https://www.youtube.com/watch?v=dOISC-0TQv0 ♪

Disdrug je boleče hrupno nežen, pretežno instrumentalen trio iz Železnikov, ki ustvarja in igra – tilt muziko – to je nestabilna, dinamična mešanica trdih rifov, s tolčenjem po basu in groovanjem po bobnih; omehčana z nežnimi dušicami in solo vložki blaznega, ki se skriva za vso glasno muzikalno inštrumentalijo. Dobrodošli na tilt kopel!

https://www.youtube.com/watch?v=-k3TDczhl6Y ?
♪ https://vimeo.com/10772911 ♪

, ,