Untitled

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

CMAKoncert: Time keeper, Samokres

13. 4. ob 20:00

TIME KEEPER: Štiričlanska funk/rock zasedba iz kreativne cone Vrtojba na Goriškem. Zasedba je nastala sprva kot trio v času drugega koronskega vala (april 2021) z željo po raziskovanju in ustvarjanju preproste, udarne a hkrati jazzovsko sočne avtorske glasbe. Lani spomladi so se odločili da band kot tak potrebuje pevca in frontmana, zato se jim je pridružil Jernej Štravs.

Jernej Štravs – Vocals Jaša Krkoč – Guitar, vocals Andrej Batič – Bass, vocals Jaka Podgornik – Drums FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086992370594 YT: https://www.youtube.com/@timekeeper6066/videos

SAMOKRES: so nov mladi bend, ki prihaja iz okolice Nove Gorice in Goriških Brd. Primorski energični rock, obarvan z ostrim progresivnim zvokom, psihedelično sanjavostjo in vplivi iz celega svetaSimbolizira iskro, ki nastane ob streljanju starodavne pištole. Zajema trenutek intenzivne energije in rojstva nečesa mogočnega. Ta združuje elemente zgodovinskih zvokov, ki črpajo navdih iz tradicionalne glasbe, s sodobnimi in inovativnimi zvočnimi krajinami. Glasbo pod to zastavo zaznamujejo eksplozivni ritmi, dinamične kompozicije in splošen občutek vžiga – plamen vas popelje na sanjavo potovanje.

FB: https://www.facebook.com/samokres.band/

Cikel CMAKoncert: podpirata Občina Cerkno in Urad RS za mladino.

Podrobnosti

Datum:
13. 4.
Ura:
20:00
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/297898626449257

Organizator

C.M.A.K. Cerkno

Prizorišče

Dvorišče pred VCC
Bevkova ulica 22
Cerkno, 5282 Slovenija
+ Google Map