CMAKoncert: FONIJA (Mk) in CULTURE DEVELOPMENT (Mk), sobota, 29. 3. 2014 ob 22h

Na drugem koncertu v sklopu cikla CMAKoncert bomo gostili dve mladi punk-hardcore zasedbi iz Skopja, ki se bosta pri nas ustavili v okviru evropske turneje. Razlog za turnejo je njuna split izdaja »Magla«, ki je v začetku marca izšla pri založbah Napravi Zaedno in Giljotina. Albumu lahko prisluhnete tukaj.

FONIJA
Fonija je garaški punk rock trio, katerega povprečna starost članov šteje komaj 20 let, vendar so kljub svoji mladosti že uspeli izdati štiri samostojne albume in imajo široko bazo fanov v Makedoniji. Mladi fantje stavijo predvsem na osebni pristop in na hitre melanholične melodije, ki dajejo glasbi njihov osebni pečat. Držijo se načela, da mora dober band navduševati na koncertih, zato pridno koncertirajo in se že veselijo naslednjega nastopa.
Zasedba:
Deni Krstev – vokal, kitara
Stefan Ristovski – bas, vokal
Kristijan Lafazanovski – bobni
https://www.facebook.com/fonija.sk
http://www.fonija.mk/
http://fonija.bandcamp.com/

CULTURE DEVELOPMENT
Gre za mlado post hardcore zasedbo, ki prihaja iz Skopja. Od ustanovitve leta 2011 so izdali dva samostojna albuma in odigrali lepo število koncertov doma in v tujini. Mladi trio presenetljivo že od prvega koncerta zveni enako prepričljivo kot svetovne emopunk legende.
Zasedba:
Aleksandar Makalovski – vokal, kitara
Alek Kostenarov – vokal, bas
Stefan Dojčinovski – bobni

https://www.facebook.com/culturedevelopmentmk
http://culturedevelopment.bandcamp.com/

Vstopnina: 3€