Anja G. & Dr. Obi – CMAKoncert live act stream

V drugem letošnjem CMAKoncert-nem livestreamu, ki se bo zgodil v nedeljo, 20.12. ob 20.00, se nam bosta v njunem prav tako drugem live act set-u predstavila mlada Anja G. & Dr. Obi iz Zagreba.
Raziskujeta različne sloge dub reggae-ja; od rootsa do digitalnega, navdih za glasbo pa črpata iz družbenih, političnih in gospodarskih razmer, kakor tudi iz vsakdanjega življenja.

Posnetek koncerta si lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=LdTWqrtyWYE

Letošnji EP “Sky it a go red” ~ https://cutt.ly/phFvX7s


Dr.obi je začel svojo glasbeno pot leta 2005 v Zagrebu, s svojim še vedno aktivnim projektom Jahstice Sound. Od leta 2005 je bil član najbolj vplivnih dub in reggae projektov na Hrvaškem. Svoje znanje je nadgrajeval skozi leta v sodelovanju z Digitron Sound Systemom. Trenutno dela kot audio inženir za mnoge hrvaške bende kakor tudi za Pozitivan Ritam, kjer se podpisuje kot glavni tehnik Seasplash festivala. V začetku leta 2017 je v sodelovanju z Anjo G začel z ustvarjanjem lastne produkcije.
~ Dr.Obi SoundCloud: https://soundcloud.com/dr-obi-official


Anja G je mlada prihajajoča pevka, ki je leta 2017 izdala svoj prvi singl “The Meaning”. Od leta 2017 je nastopala na večini pomembnejših reggae in dub dogodkih na hrvaškem in regiji (Seasplash Festival, Dub Lab, Love & Rage (Italija) in na številnih klubskih večerih).
~ Anja G SoundCloud: https://soundcloud.com/anja_g


AmpliFyah Music je neodvisna založniška platforma za uveljavljene producente in umetnike dub in reggae glasbe, ki podpirajo in spodbujajo njihovo prisotnost na lokalni, evropski in svetovni sceni. Poslanstvo AmpliFyah Music je razvoj in izboljšanje lokalne reggae skupnosti, podpiranje umetnikov na poti ustvarjalnosti ter širjenje besede o kakovosti hrvaških reggae umetnikov in glasbe.
~ Amplifyah SoundCloud: https://soundcloud.com/amplifyahmusic~
~ Amplifyah Bandcamp: amplifyah.bandcamp.com/