Med nebom in zemljo 2014

Na 6. mednarodnem natečaju “Med nebom in zemljo 2014”, ki je organiziran v skladu s pravili Mednarodne zveze za fotografsko umetnost (FIAP), Fotografske zveze Slovenije (FZS), Photographic Society of America (PSA) in United Photographers International (UPI), lahko sodelujejo ljubiteljski in poklicni fotografi iz vsega sveta. Z oddajo del udeleženci natečaja potrjujejo, da so seznanjeni z vsemi pogoji natečaja in da so oddana dela njihova last. S tem tudi dovoljujejo organizatorju natečaja in sponzorjem, da lahko njihova dela objavijo izključno le za promocijo
natečaja, v katalogih, člankih, revijah, na spletnih straneh in drugih tiskanih in digitalnih medijih brez predhodnega avtorjevega soglasja in brez plačila.
Organizator natečaja bo vse nagrajene fotografije natisnil v formatu 20×30 cm in jih razstavil na otvoritveni razstavi. Natisnjena dela in tudi dela v digitalni obliki bodo po razstavi arhivirana pri organizatorju. S prijavo udeleženec potrdi, da se strinja s pravili tekmovanja.

Več o natečaju si lahko preberete tukaj.