Razuzdanke in razuzdanci, pridružite se nam!

kuojni

Center mladinske alternativne kulture Cerkno vabi vse mlade piske in pisce k soustvarjanju publikacije Informator in sklopa razmišljanj Umna kolumna.

Pravzaprav je stvar čisto preprosta: če rad/-a bereš ali pa srkaš modrosti iz vsakdanjega življenja in če ti v prsih, tam nekje blizu srca nekaj ne da miru, pa bi rad/-a to izrazil/-a preko pisane besede, potem smo v C.M.A.K.-u pravi naslov zate. Rabimo take kot si ti, da fizični in spletni okolici s pomočjo kolumn, razmišljanj ali pa krajših literarnih del obelodaniš svoj gnev na in protest zoper trenutno stanje družbe, ali pa svojo zaljubljenost v življenje in radoživost, ki te napaja.

Ni važno iz kje prihajaš, pomembno je le, da ti v srcu gori plamen – plamen sprememb. Ponesi ga med ljudi, naj se spremeni v požar, ki ga ne bo moč pogasiti.

Pišeš lahko o čemerkoli, lahko pizdiš ali kurcaš, ne bomo te cenzurirali. Velja samo to pravilo: ne bomo objavljali prispevkov, ki so žaljivi do konkretnih oseb, takisto pa prostora ne bodo našli homofobni, ksenofobni, seksistični in drugi prispevki, ki spodbujajo sovraštvo do drugih ljudi.

Za dodatne informacije smo ti na voljo na e-mail naslovu cmak2[at]siol.net oz. preko zasebnega sporočila na naši FB strani.

Si pišemo,

C.M.A.K.-ova celica za negovanje razuzdanih* hotenj

 

*Če je uzda pripomoček za vodenje in omejevanje nekoga, potem lahko hitro sklepamo, kaj pridevnik razuzdan dejansko pomeni.