CMAKoncert: Armaroth in Deep Down Bellow

Armaroth_DDB

Na pustni petek bomo s koncertom dveh metal zasedb obeležili že dve desetletji delovanja C.M.A.K.-a! Za veter v laseh bodo prskrbeli Armaroth iz Kranja in Deep Down Bellow iz Kobarida. Vstopnina 3€.


Armaroth
Armaroth je petglava entiteta, ki prebiva nekje v obskurnem podzemlju Kranja. Čeprav Armaroth najraje ustvarja v svojem betonskem brlogu, pa svoj pravi obraz pokaže šele, ko zavzame oder. S svojo naravno karizmo in odrsko prezenco, bend zastruplja in zapeljuje občinstvo. Band je oborožen z izredno glasno in precizno ritem sekcijo, mastnimi in sprevženimi kitarskimi riffi ter psihadeličnimi vložki, na čelu pa rohni peklenski vokal, ki se mu uklanjajo strahovi sami.

http://armaroth.com/
https://armaroth.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCLHvBXlpGS8i4GdsX3-NOWQ

 

Deep Down Bellow
Nad okljuki bregov reke Soče in pod Matajurjem svojevrsten sludge / groove / death metal kujejo Deep Down Bellow. V svojih pesmih rjovejo o vsakdanjem življenju človeka kot sta suženjstvo in smrt, dotaknejo pa se tudi nevidnega, posmrtnega življenja. V bližnji prihodnosti bodo izdali prvenec z naslovom Everything is Darker Than it Seems, za katerega so že posneli sedem avtorskih pesmi.

https://www.youtube.com/watch?v=9HuOMjrYC-E&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=krreTzWy-0U&t=76s