Kje smo?

Cerkljanski mladinski alternativni klub se nahaja v Cerknem na Bevkovi ulici 11, v neposredni bližini Cerkljanskega muzeja in Občine Cerkno oz. obedinem semaforiziranem križišču v tem kraju, čigar semaforji pa že več let ne delujejo.

In kako do nas?

PO KOPNEM:

Iz smeri Idrija oz. Tolmin: ko se po Goriški cesti pripeljete do križišča ob gasilskem domu, tam zavijete levo v smeri CENTER. Po Bevkovi ulici se peljete še od 200 do 250 metrov, vse dokler ne pridete do naslednjega križišča: tam se ozrete na desno in glej ga zlomka, C.M.A.K. je tu.

Iz smeri Železniki: ob prečkanju table CERKNO se še vedno peljete naravnost po Cvetkovi ulici. Ko prispete na Glavni trg, se peljete naravnost po Bevkovi ulici, vse dokler ne pridete do semaforiziranega križišča: na levi strani se nahaja C.M.A.K.

Iz smeri Škofja Loka: ko prispete do prvega križišča, tam zavijete levo (in ne desno) oz. nadaljujete pot po Gorenjski cesti, vse dokler ne pridete do naslednjega križišča – tam zavijete desno v smeri CENTER. Po Bevkovi ulici se peljete še od 200 do 250 metrov, vse dokler ne pridete do križišča s semaforji, kjer se na desni strani nahaja C.M.A.K.

PO VODI:

Na sotočju reke Idrijce in Cerknice zaplujete po slednji navzgor proti Cerknemu. Ko prispete do sotočja Cerknice in Zapoške, tam privežete svoje plovilo in se čez travnik na levem bregu podate naravnost proti C.M.A.K.-u.

PO ZRAKU:

Ko se nahajate nad Cerknim, skočite iz zrakoplova in s padalom poskušate pristati na travniku ob sotočju rek Cerknica in Zapoška. Od tam se prek travnika podate proti severu in po 50 metrih ste v C.M.A.K.-u.